Audi Контакт-Инфо центар

Ваша директна линија до нас

Контактирајте не: напишете ни го Вашето мислесе, нарачајте информативен материјал или договорете термин за сервис.

Порше Македонија ДООЕЛ

Генерален увозник за Audi

 

PORSCHE MACEDONIA
Бул. Босна и Херцеговина ББ
1000 Скопје
МАКЕДОНИЈА
тел: 00 389 22 62 62 66
факс: 00 389 22 62 64 66
e-mail: office@porsche.com.mk